Schrijf uw ervaring

Ervaringen

Mieke heeft ons zeer deskundig en snel geholpen bij onze scheiding. Altijd een luisterend oor, met beide partijen meedenkend en goede adviezen gevend. Ook zeer prettig in de omgang. Dank je wel Mieke!
Geschreven op Sat, 14 Dec 2019 21:39:53 by Lea van Houtum
Ik heb Mieke als een ontzettend fijne en professionele mediator ervaren. Ze had veel aandacht en geduld gehad met ons proces. Hierdoor hebben we goede afspraken kunnen maken. Ze stelde veel vragen, hielp ons met alle opties, dacht mee met onze wensen en zij zorgden ervoor dat we aan alles dachten. Dat geeft veel rust in een emotionele tijd. Dank je wel, Groet Sanne
Geschreven op Sun, 09 Jun 2019 18:06:37 by Sanne
Mieke, ik wil je ontzettend bedanken voor je hulp bij onze scheiding. Alhoewel mijn ex-partner er in eerste instantie zeer sceptisch over was om met een mediator in zee te gaan (dat kunnen we toch zelf ook?) ben ik zeer blij dat we dat toch hebben gedaan. We hebben nu een goed ouderschapsplan met heldere afspraken over ons co-ouderschap en onze communicatie als ouders is beter dan voorheen. Daarnaast zijn ook alle andere financiƫle zaken goed afgerond. Mieke, nogmaals dank!
Geschreven op Sun, 29 Oct 2017 12:43:30 by Bregje
Mieke heeft ons enorm geholpen met de scheiding. Zowel op persoonlijk vlak, als op de feitelijkheid is zij zeer deskundig en doortastend. Dankzij haar hebben we onze scheiding snel en prettig kunnen regelen. Dank
Geschreven op Wed, 04 Oct 2017 13:33:15 by Johan van Genechten
In maart hebben we het eerste gesprek gehad met Mieke en in Mei was onze scheiding rond! Mieke heeft alles voor ons geregeld en ook bood zij een luisterend oor in de, ondanks goed contact tussen beide partijen, zware en emotionele tijd. We zijn blij dat we met haar in zee zijn gegaan!
Geschreven op Wed, 06 Sep 2017 11:40:56 by Marina Aarts

Toon 5 ervaringen van de 13