Schrijf uw ervaring

Ervaringen

Super goed duidelijk en netjes geregeld.
Geschreven op Mon, 18 Jul 2022 11:57:31 by Jeffrey poppelaars
Mieke, ontzettend bedankt voor al jouw hulp en je luisterend oor. Je hebt de scheiding van mijn ouders ontzettend snel kunnen regelen. Je bent professioneel, je legt alles omtrent de gang van zaken duidelijk uit en je hebt met ons meegedacht. Ik gun iedereen jouw diensten als scheidingsregelaar.
Geschreven op Sat, 09 Jul 2022 14:46:04 by A. Smit
Mieke is een ervaren mediator met veel geduld en compasie voor haar clienten. Ze heeft oog voor details en ze laat niks onberoerd.
Geschreven op Fri, 01 Jul 2022 09:20:31 by Eddy
Onze scheiding was geen standaard procedure maar best wel ingewikkeld door financiƫle kwesties waaronder een erfenis die buiten de boedelscheiding moest blijven. Mieke heeft ons in alle rust door deze periode heen geholpen en alles duidelijk uitgelegd. Ik was heel blij met haar uitleg en begeleiding., Nogmaals dank, Mieke!!
Geschreven op Thu, 23 Dec 2021 12:08:21 by D.Bakker
Ik ben heel erg dankbaar voor alle hulp van jou, Mieke. Wat zijn wij ontzettend fijn geholpen. Ik waardeer je begrip, rust, en bereidheid om alles tot in de puntjes te bespreken. Ik zat met ontzettend veel vragen en jij wist alle vragen steeds te beantwoorden. Ook heb je daar alle tijd voor uitgetrokken die nodig bleek, ontzettend fijn. Als we in gesprek afdwaalden wist jij alles weer "on topic" te brengen, op zo'n manier dat alle partijen het konden accepteren. In alle geduld heb je alle scenarios uitgelegd en de toekomst gevolgen geschetst van de nu te maken keuzes. Ik had mij geen betere hulp kunnen wensen! Dankjewel!
Geschreven op Sat, 24 Jul 2021 18:11:11 by Berend

Toon 5 ervaringen van de 21