Samen Scheiden

Als je samen bent getrouwd kun je ook samen scheiden. Er samen uitkomen; goede afspraken voor de kinderen en voor u beiden. Als u die intentie heeft, er samen uit te komen dan zit je goed bij de scheidingsregelaar. Omdat ik veel ervaring en kennis heb, niet vast zit aan kantoortijden of aan een commerciële formule, waardoor ik de tijd en rust heb om samen met u een weloverwogen plan te maken voor uw toekomst. Door mijn werkervaring in verschillende sociale functies staan de kinderen samen met u op de eerste plaats.

Scheiden kun je namelijk niet alleen

Samen Regelen

Samen met u inventariseer, overleg en bespreek ik de diverse mogelijkheden die voor uw situatie van belang zijn. Elke instantie heeft andere wetten en regels met daarbij verschillende consequenties. Denk hierbij aan de belastingdienst, hypotheekverstrekker, de Sociale Verzekeringsbank, pensioenmaatschappijen. In een “standaard” ingevuld convenant doet u uiteindelijk uzelf tekort en zit u met de gevolgen die na de beschikking van de rechtbank niet meer te corrigeren zijn. Als specialist maak ik voor u berekeningen van zowel de kinder- als de partneralimentatie, zodat u weet waar u over beslist. Uiteindelijk maak ik in overleg met u het ouderschapsplan en het convenant en draag zorg voor afhandeling bij de rechtbank en inschrijving bij de gemeente. Omdat financiële duidelijkheid vooraf er voor zorgt, dat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Omdat ik ben opgeleid als alimentatiecorrespondent en echtscheidingsadviseur met een sociaal juridische HBO opleiding.

Regelen doe je samen

Samen scheiden met de scheidingsregelaar

Scheiden is een emotioneel proces voor beide partners, dat valt niet te voorkomen. In dit emotionele proces moet u juist erg veel beslissingen nemen voor uw toekomst. U moet samen afspraken maken voor u beiden en over uw kinderen. Al de financiële en juridische afspraken zijn de basis voor uw toekomst; een online verkeerde afspraak komt u uiteindelijk erg duur te staan, omdat de afspraak dan in een beschikking vastligt. U zult moeten gaan procederen met ieder een eigen advocaat om een andere afspraak vastgelegd te krijgen. Uit onwetendheid wordt er vaak voor een van u beiden een ongunstige afspraken gemaakt. Dan is goedkoop(online) uiteindelijk erg duur. Omdat ik al deze vaardigheden inzet om u te begeleiden voor een vast zeer laag scherp tarief, waarbij ik tevens zorg dat alle van belang zijnde afspraken worden vastgelegd en juridisch worden afgehandeld.

De scheidingsregelaar levert maatwerk.

Elke scheiding is uniek, de scheidingsregelaar levert maatwerk.