Stap 1 Als U contact met me opneemt maken we een afspraak voor een adviesgesprek (gratis). Dit gesprek kan ook in de avonduren plaatsvinden. In dit gesprek leg ik uit wat er allemaal komt kijken bij een scheiding, en wat u van mij kunt verwachten. U vertelt mij globaal uw situatie en op grond daarvan komen we een tot een prijsafspraak. Zo komt u later niet voor verrassingen te staan, financiƫle duidelijkheid vooraf.

Stap 2 Tijdens het tweede gesprek bekijken we welke documenten u moet gaan verzamelen op grond waarvan we een eerste alimentatieberekening kunnen maken. Voordat de berekening een feit is gaan we afspraken maken over hoe de zorg voor de kinderen gewaarborgd wordt. Dit moet namelijk niet afhankelijk zijn van de financiƫle consequenties. Geen algemene standaardberekening, maar een berekening op maat, toegespitst op jullie situatie, rekening houdend met de fiscale situatie, zoals toeslagen, na de scheiding.

Stap 3 In de daaropvolgende gesprekken gaan we achtereenvolgens gezamenlijk.

Stap 4 Ik zorg voor de verdere afhandeling bij een advocaat en de rechtbank. Jullie hoeven daar dus niet meer zelf heen.

Alle gesprekken vinden plaats op basis van mediation Ik blijf in alle gevallen onpartijdig.

Advies

stap voor stap naar een toekomst na de scheiding